Pk-maffian utnyttjar oss

DATUM: 2017-03-26 / TID: 16:19:27 | KATEGORI: Allmänt
för någon vecka sedan ringe Aftonbladet till mig och ville ha en intervju med mig om vad som hänt efter farmen, vad man sysselsätter sig med och lite om hur ens liv ser ut. Jag frågade kvinnan som ringde om den lägst stående av alla journalister (alla vet vem) jobbar på aftonbladet. Kvinnan bekräftar det och jag undrar om hon vet vad för artiklar hen har skrivit om mig. (Hen har smutsat ner mitt namn) hon säger ja och då ber jag henne ta en funderare om jag verkligen vill samarbeta med dem och efter det så kan hon ta och återkomma till mig om hon kommit fram till en slutsats. Hon ringde aldrig. Nu förstår ni varför jah inte ger dem något material över huvudtaget! Det gynnar mig inte på något plan. 
 
 

Bodypump

DATUM: 2017-03-24 / TID: 13:34:49 | KATEGORI: Allmänt
 
Nu kör vi! 

Mitt dietschema

DATUM: 2017-03-23 / TID: 12:33:00 | KATEGORI: Allmänt
hej! Igår började jag på min nya diet. Har ju "halvdietat" sedan november Och lyckats gå ner 12 kg. Well Done! Men ska dock gå ner ytligare 12 kg. Kommer komma i sjuk form till sommaren. Stora planer!  
 
Min diet består av: 
havregryn
minikeso
torsk
tonfisk
sallad 
ris
proteinpulver
 
Den här dieten är lite väl "extrem" om man inte är van vid såhär lite kolhydrater. 
Jag äter som vanligt 6 måltider per dag.
jag kommer att göra en youtube video om vad jag äter under en hel dag! Håll utkik!
 
Inte så mycket variation på detta men kommer nog kasta om måltiderna lite ibland, dock vill jag alltid ha min gröt på morgonen för att hålla blodsockret på en jämn nivå hela dagen. Jag blandar alltid mitt proteinpulver med bara vatten, blir mindre kalorier då. Kommer även att använda oljorna från YOR HEALTH på kroppen och att dricka. Skyndar på processen. Den här dieten ska jag köra strikt i 5 veckor nu. Jag kommer att ha en cheatday i veckan men kommer då bara äta bröd potatis och massa kött. Det får inte spåra ur som det har gjort förut.
 
Nyckeln till viktnedgång är att äta en bra frukost. Bröd är tomma kalorier kan jag tycka. Direkt jag ätit en dålig frukost känns det i kroppen att den går på tomgång. Gröt är helt fantastisk! Den hjälper dig att gå ner i vikt och är bra för ämnesomsättningen.
 
 
 
 Jag är norrlänning från början och kommer från Gällivare men är numera Stockholmsbo. Här
kommer ni kunna ta del av allt
som innefattar mitt liv!

- Farmen 2017 deltagare. -Bellange@2Agency.se