Min tid på farmen 2017

DATUM: 2017-01-30 / TID: 17:01:22 | KATEGORI: Allmänt
Jag vet inte vart jag ska börja för det finns inget slut. Hade kunnat skriva en hel bok om min tid på farmen. Intensiva stunder, ovetandes om vad som skulle ske härnäst.
Det har varit FANTASTISKT och FRUKTANSVÄRT att medverka i programmet! Att våga fast man egentligen inte gör det! Jag satsar högt och gillar utmaningar. Alltid gillat att pusha gränserna och ta ut det lite till.  Gå emot normerna och lovat mig själv att aldrig stoppa mig i det svenska facket. Den jantelagen och avundsjuka vi ser och hör varje dag. Att kliva ur sin comfortzone och tänka större. Vara en större människa än de människor som sprider hat och oönskad negativitet. 
 
Har inte valt att skriva om det tidigare för det har inte varit på agendan känns det som, förutom i början av programmet! Jag tyckte det var skönt att ha någon att ty sig till bland alla misär inne på farmen. Han är väldigt trevlig och väldigt lugn och det var rätt anda där inne! Jag var aldrig kär och sa det inte heller. Jag sammanfattade honom som att han är snäll och go! Han är rolig och allt han gör, gör han med glimten i ögat. Det är ju alltid trevligt att ha sovsällskap och första veckan låg vi alltid och pratade på kvällarna i storbonde stugan. Känns som om det är vårat place för vi var där först av alla! Första kvällen tog det 5 timmar att till laga ankan haha!! Linnea in action när jag högg huvudet av den redan döda ankan! Sen myste man ju till det lite extra när man var helt själv IF u get my point! Idag pratar vi och är vänner så det är ju väldigt roligt!
 
 

Inne på farmen hamnar man i en bubbla. Man vet aldrig vad klockan är, vilket datum det är eller vad som hände ute i den resterande världen. Det blev ens verklighet. Folk pratade om att flytta in på farmen efter inspelningen slut. Förstår ni hur vrickade vi var?!

Dock mådde jag inte bra där inne, jag hade ingen aning om vad jag gav mig in i för jag hade aldrig sett farmen innan. Jag trodde att det tyngsta skulle vara arbetet och maten. Det blev en bagatell i jämförelse med det sociala spelet. Det var grymt jobbigt! Har aldrig mött en sån konstig blandning av människor innan, och än att leva tillsammans med dem under ett och samma tak.

Det är så lätt att skylla på mig att jag var lat och att jag alltid ville bråka, för att leda bort uppmärksamheten från sig själv.  Jag visste att det snackades skit om mig på farmen men inte på den här nivån. De ord jag fick ta var som bimbo, fjortis, blåst, dum i huvudet, gjord av plast, ungjävel. Det var även en av deltagarna som sa att man ser på mils avstånd att jag har silikon i mina läppar. Jag orkar inte försvara mig men ni vet att jag gjort fillers, inget jag sticker under stolen!

Många av de i huset använde mig som slagträ, att avreagera sin dåliga energi på. Jag fick pikar titt som tätt. När jag pratade så fanns det dem som avbröt mig direkt eller gick iväg. Totalt ointresserade på att höra vad jag hande att berätta. Själva pratade dem så fort dem vaknade tills att de slöt sina ögon och la sig.

Tillslut gick jag i min egna värld. Jag pratade knappt med någon och var aldrig i närheten när det började diskuteras om oväsentliga ämnen. Jag var mest för mig själv.  Jag nämner inga namn för jag kommer inte ge dem uppmärksamhet för deras namn är inte ens värda att nämna. Ni vet säkert!

Det gick till den nivån att dem inte kunde kontrollera mig att det enda dem kunde göra var att förbjuda mig att äta, så jag skulle bli svag(?!) Och förlora tävlingen. Att bryta ner mig på alla sätt och vis. Det var även en deltagare som ville misshandla mig jag citerar "klappa på henne" förstår ni nu vilka människor det är? Att förbjuda mat och ge mig stryk?

Vill även säga att tro INTE PÅ ALLT NI SER OCH HÖR! Att jag skulle vanvårda djuren är ju sinnessjukt. Jag har ridit i många år och haft egen häst. Mer behöver jag inte säga!

Jag är en människa som satsar högt precis som jag gjorde i första avsnittet när jag vann. Ibland vinner man och ibland förlorar man, tyvärr förlorar jag den här gången! Precis som jag sa tidigare

"Jag kom, jag kaosade, jag lämnade"

Blir mer en annan dag! Ha det bäst alla ❤❤❤
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack!!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Middag med 2agency igårkväll!

DATUM: 2017-01-26 / TID: 16:37:00 | KATEGORI: Allmänt
 
 
Hello!
Jag ska ta och uppdatera bloggen så ofta jag hinner och orkar! Tar dock mina andra sociala medier mer seriöst för bloggar känns lite halv ute just nu iaf!
 
Var på en SJUKT trrevlig middag igår med 2Agency! Har just signat hos dem så vi körde en träff med dem andra profilerna. Vi var och åt på ART, det ser ut som ett konstgalleri på utsidan men på insidan är det en newyorkinspirerad restaurang. Maten var jäkligt god, annorlunda än vad jag brukar äta. Det var många olika rätter! Drack och festade till det! När vi var klara där gick vi till Oxid, aldrig varit där innan så kul att se nya ställen. Slutade med att vi var på Vida till 3 sen for vi hem! Käkade fiskbuullar när jag kom hem, sjukt gott! Någon mer som gillar det? När jag äter det brukar pappa få vädra hela huset hahah!
 
Imorgon är det fredag och jag ska vara reporter på PH's pressträff! Bara massa skoj just nu! 
 
OCH IKVÄLL är det ännu ett avsnitt av farmen. Nervöst för nu ska förstekämpen utses. Lutar ju åt att det blir mig! Baserat på vad dem andra sagt om mig framför kamerorna, nåväl jag skrattar bara åt programmet och tar allt jag ser och hör med en nypa salt, för mig är det ingen stor grej helt ärligt. Klarar man sig så klarar man sig, gör man det inte så gör man väll inte det! Inte mer än så! 
 
Puss o kram på er!
 
Bild: Alexandra Nilsson 
 
 
 
Ser ut som en jätte bredvid jasse 😅🙏

Bra kväll igår!

DATUM: 2017-01-22 / TID: 01:11:00 | KATEGORI: Allmänt
Hej på er! Uppdateringen ska absolut bli bättre i fortsättningen från min sida!
 
Riktigt bra kväll igår! Vi var först hos en polare sen var vi runt stan. Var typ överallt och hade sjukt kul. Festar ju inte så jätte ofta nu för jag tränar och måste gå ner i vikt och komma i grym form till sommaren och de bravader som innefattar den! Imorse beställde vi bakiskäk och nu ligger jag ensam hemma på soffan. Vi gick och la oss typ 8 i morse så har typ inte sovit något. Idag känner jag dör att inte göra ett skit haha. Eller jo hade velat gå och träna och svettas ut skiten ur kroppen men det tar vi en annan dag 😂 Hade varit kul med sällskap men jag tycher det är sjukt skönt ändå att vara själv.  Har alltid varit sån sen jag var liten, klarar mig själv ✋ 
 
Har ju varit singel ett bra tag nu. Ovanligt för att vara mig, har väll blivit vuxen!😅 nä men som sagt jag har aldrig känt ett behov av att ha en partner. Det finns så många faktorer som spelar in om jag ska bli kär eller inte. Tycker alla ska vara kräsna! Jag gillar äkta människor, som är på riktigt och alltid visar samma ansikte som också bara har ETT! Någon som helt enkelt är genuin. Någon som inte är ute efter ens tillgångar eller bara vill utnyttja en på olika sätt. Någon som ser mig och inget annat. Vill ha någon som man kan vara sig själv med och inte behöva tänka efter innan man pratar. Det hade ju varit guld! 
Säkert osammanhängande inlägg men ni fattar nog!
 
Ha en skön lördag mina vänner 💋❤
 
Photo: Alice Xx Jag är norrlänning från början och kommer från Gällivare men är numera Stockholmsbo. Här
kommer ni kunna ta del av allt
som innefattar mitt liv!

- Farmen 2017 deltagare. -Bellange@2Agency.se