Helvete

DATUM: 2017-02-28 / TID: 19:43:33 | KATEGORI: Allmänt
ÄNNU EN VINST IDAG men även en förlust..

Okej! Jag åkte ut igen idag! Vad är det som händer egentligen? Efter nästan 5 veckor (??!) På torpet gick vi in till tinget och som jag önskade dock dem andra se oss sen fick vi bege oss iväg. Nu i efterhand har jag hört hur mycket dem andra pratade om oss och bl.a mig, att de ville att jag skulle komma in för att det förmodligen hade (de hoppandes på) att det skulle bli triangeldrama! Tänk om? Haha det kommer vi aldrig få reda på tyvärr! Tycker också att det är sjukt synd att jag förlorade i yxan. Har aldrig i hela mitt 20 åriga liv huggt igenom en stor stock så detta var första gången. Allt handlar om teknik och idag var tyvärr min teknik inte den bästa. Men jag var inte långt efter! Höll så hårt i skaftet att det blödde i mina händer efteråt. Kändes som om jag skulle yxa ihjäl någon faktiskt. Ville så gärna vinna, ville ingenting mer i världen än att gå vidare! Helvete. Har ju kämpat sönder varje dag typ.

För att sammanfatta min tid över lag!

Vecka 1 på farmen: Jag tävlar mot Alexander och vinner. Jag är årets första storbonde (kom en tår)

Vecka 3 på farmen: Jag tävlar mot Bettan i tinget husförhöret. Jag förlorar. Åker "ut"

Åker direkt till torpet efter det.

(Vecka 4 på farmen)
Dag 2 på torpet: Blir tävling mot Jocke, jag väljer spiken. Jag vinner


(Vecka 6 på farmen)
Vecka 3 på torpet: Jag röstas ut att tävla mot Stina. Jag förlorar hon vinner men hon ger mig sin plats (sjukaste jag var med om)


(Vecka 7 på farmen)
Vecka 4 på torpet: Jag röstas ut igen och tävlar mot Tommy i Ämbaret. Jag vinner


Vecka 8 på farmen: Jag, Sara-Marie och Bettan kliver in på tinget. Vi visar oss på tinget.

Vecka 8 och 1 dag: Det blir tävling. Jag Bettan och Sara-Marie tävlar i vedstapling. Jag och Bettan vinner. Sara-Marie förlorar.

Nu är det en till tävling. YXAN! Jag och Bettan möts. Jag förlorar och Bettan åker tillbaka till farmen!

4 vinster och 3 förluster för Linnea iår!

YEEEEEESSSSS men är ni säker på att jag är ute? Jag kanske kommer tillbaka igen. De kommer aldrig bli av med mig! Jag kommer att slutligen  ta över hela gården alla får åka hem Hahahahahahagahagahahaha!!!!!!

I like 6

DATUM: 2017-02-23 / TID: 22:55:41 | KATEGORI: Allmänt
Heej allihopa! Det händer mycket nu och det är så roligt! 
 
Jag är ju väldigt spontan av mig så i måndags kom jag på att jag ville utbilda mig till nagelteknolog. Sagt och har gjort kl 9 på tisdag började jag kursen! Dock hade kursen startat 30 januari men dem hade bara gjort det teoretiska så jag ska plugga ikapp på egen hand nu. Väldigt mycket men det klarar jag easy. Mitt mål är att starta eget företag sen! Så den 25e april kommer jag att ha mitt diplom! Jag kommer att behöva 10 st nagelkunder som jag kommer ta reducerat elevpris till för att kunna slutföra mitt diplom kommande månad! Vet ni med er att ni vill ha snygga naglar kan ni ju skriva på fb insta eller liknande! 
 
Just ja! Jag fick en intousion i tisdags att jag måste in på Coop och köpa något. När jag står i kassan känner jag på mig att jag måste köpa en trisslott! Väljer en på känn och går sedan ut o h sätter mig i bilen. Skrapar fram tre lika 10k. Sedan x2. Kollar 100 ggr om om det verkligen stämmer att jag vann 20 lax?!!!! Helt sjukt jag som aldrig köper lotter. Började gråta blev så glad! Det går så bra nu för mig, ny lägenhet, utbildning och så detta! Är väldigt tacksam för allt! 
 
Åter till torpet! Ska göra ett inlägg sen som sammanfattar min tid på torpet mer ingående.  I tisdags tävlade jag IGEN! 3dje gången på torpet nu såklart. Snacka om dålig energi dem andra tyckte fortfarande jag inte förtjänade min vinst och att den andre la sig. Haha ska berätta ännu mer för er vad dem andra skriver åt mig och säger åt mig i efterhand. Ni kan se avsnitt 13 här TV4 Play: Torpet del 13 http://www.tv4play.se/program/link?video_id=3787673 
 
Var nog allt, kärlek till er! 
 
 
 
 
 
 

Sjukt grym deal till er!

DATUM: 2017-02-16 / TID: 22:36:42 | KATEGORI: Allmänt
Nu kan man fortsätta sin karriär som ryggkliare. Jag är GRYMT impad av lbeautyb's arbete! Eftersom jag är så schysst med er för jag jag tycker om er så har jag fixat en grym deal åt er! Istället för 650 får ni ett nyset naglar för 550 kr om ni uppger "Linnejha" vid bokningen! 💋 Ni kan boka via #timecenter och länk finns i ->lbeautyb<- bio! Kramisar 🙏❤ LbeautyB på instagram checka in henne! 
 Jag är norrlänning från början och kommer från Gällivare men är numera Stockholmsbo. Här
kommer ni kunna ta del av allt
som innefattar mitt liv!

- Farmen 2017 deltagare. -Bellange@2Agency.se