Min operationsberättelse

DATUM: 2017-04-28 / TID: 11:16:55 | KATEGORI: Allmänt
Hej allihopa! tänkte berätta om gårdagen och min upplevelse på bellakliniken i Helsingborg! 
 
Gick och la mig vid 23 och vaknade 2.30 så sov inte mycket. Åkte sedan tåg från Stockholm vid 5.20 och kom fram till kliniken  vid 1- tiden igår (26e april) jag fick ett rum som var för 2 personer men jag var ensam där. Jag hade varit sjukt nervös hels dagen men nu släppte allting. Jag fick ta av mig kläderna och gå in i duschen och tvätta mig med sprit. Jätte gulliga sköterskor som var där! Fick sedan lämna ett papper som jag fyllt i om min hälsa, tidigare operationer, mediciner osv. Fick lugnande medicin och låg sedan i sängen och halvsov i några timmar. Vid 16 kom en sköterska in och satte en nål i armen för dropp. Jag är riktigt svårstucken men det gick bra ändå! Kl 16,30 rullades jag in på operation. Jag kännde mig jätte trygg med narkosläkaren och de andra som var där. Skrattade innan jag somnade. 
 
vaknade upp sedan 65 minuter senare. Kände att jag hade ont och att det var på riktigt. Jag har nu äntligen fixat mina bröst. Längtat efter den här dagen i 2,5 år. Jag började gråta av glädje. Min dröm har äntligen gått i uppfyllelse. En sköterska frågade om jag grät för att jag hade ont, nej det var glädjetårar. Var svipigg efteråt så fick en dammsugare av min kompis som följt med mig Hahah... fick med mig smärtstillande hem och ett papper med information om mitt bröstband. 
 
de ville att jag skull stanna kvar ett tag på kliniken men jag insisterade jag skulle med tåget hem. bokade in återbesök också! Sa sedan hejdå åt all personal. Verkligen trevliga där!
 
jag tog ut mina gamla implantat 615cc ultra high profile allergan till 1050cc ultra high profile MOTIVA. MOTIVA är ett relativt nytt märke på marknaden och den största storleken i Sverige just nu. Om man ska ha större än det måste man specialbeställa. Inte för att jag tycker mina implantat är gigantiska. Jag tycker dem är lagom till mig. jag är JÄTTE nöjd över hur dem ser ut nu! Johan är verkligen duktig på sitt jobb. Han är riktigt van att jobba med stora implantat och det märks. 
 
Jag älskar stora bröst. Alltid velat ha det sedan långt tillbaka. Jag fulländar bara mig själv! kommer lägga upp pågående bilder under läkningsprocessen hära! 
 
Puss 
 
 
 

My favoutite time

DATUM: 2017-04-24 / TID: 23:20:55 | KATEGORI: Allmänt
 
Photo: constantphoto
Hair: Hairtastic.se
Nails: LuxurynailsLinnejha 

Opererar brösten nästa vecka!

DATUM: 2017-04-22 / TID: 14:04:00 | KATEGORI: Allmänt
Nästa vecka åker jag till Helsingborg Bellakliniken och byter ut mina gamla implantat (615cc) och sätter in nya. Kommer avslöja storleken efter operationen! Spännande va? Jag längtar sjukt mycket! Väntat på den här dagen sedan jag gjorde dem första gången när jag var 18 år (september 2014). Första gången när jag vaknade så tyckte jag att dem var för små för min smak. Som sagt smaken är som baken! Äntligen tagit tag i detta så det ska bli riktigt kul! Två vänner följer med mig och ena kompisen ska faktisk på konsutayion samma dag. Synd vi inte gör dem samtidigt haha! Jag kommer att skriva en recension här på bloggen efter min operation så ni kan ta del av min upplevelse. Varför jag valde Bellakliniken är för att jag har hört mycket bra om dem, endast posivia erfarenheter och jag har många vänner som opererat sig där!
 
Det är Johan Nordquist som kommer att operera mig. Bellakliniken är ensam i Sverige om att föra in implantat via armhålan med hjälp av titthålskirurgi, den så kallade Nordquisttekniken® som Dr Johan Nordquist tagit fram. Resultatet blir naturligt snyggt med osynliga ärr, och smärtan efter bröstoperationen är lindrigare än vid andra metoder för bröstförstoring.
 
 http://bellakliniken.com
 
https://www.instagram.com/bellaklinikenhelsingborg/
 
 
 
 
 

Dagens första kund!

DATUM: 2017-04-03 / TID: 12:24:07 | KATEGORI: Allmänt
Dagens första 😍💋
 
 

Vill du ha snygga naglar?

DATUM: 2017-04-02 / TID: 18:32:49 | KATEGORI: Allmänt
för några dagar sedan skapade jag ett helt nytt instagramkonto för min kommande karriär som nagelterapeut! Ni får gärna gå in och följa! 😍❤️ Kontot heter LUXURYNAILSLINNEJHA 💪
 
 

Pk-maffian utnyttjar oss

DATUM: 2017-03-26 / TID: 16:19:27 | KATEGORI: Allmänt
för någon vecka sedan ringe Aftonbladet till mig och ville ha en intervju med mig om vad som hänt efter farmen, vad man sysselsätter sig med och lite om hur ens liv ser ut. Jag frågade kvinnan som ringde om den lägst stående av alla journalister (alla vet vem) jobbar på aftonbladet. Kvinnan bekräftar det och jag undrar om hon vet vad för artiklar hen har skrivit om mig. (Hen har smutsat ner mitt namn) hon säger ja och då ber jag henne ta en funderare om jag verkligen vill samarbeta med dem och efter det så kan hon ta och återkomma till mig om hon kommit fram till en slutsats. Hon ringde aldrig. Nu förstår ni varför jah inte ger dem något material över huvudtaget! Det gynnar mig inte på något plan. 
 
 

Bodypump

DATUM: 2017-03-24 / TID: 13:34:49 | KATEGORI: Allmänt
 
Nu kör vi! 

Mitt dietschema

DATUM: 2017-03-23 / TID: 12:33:00 | KATEGORI: Allmänt
hej! Igår började jag på min nya diet. Har ju "halvdietat" sedan november Och lyckats gå ner 12 kg. Well Done! Men ska dock gå ner ytligare 12 kg. Kommer komma i sjuk form till sommaren. Stora planer!  
 
Min diet består av: 
havregryn
minikeso
torsk
tonfisk
sallad 
ris
proteinpulver
 
Den här dieten är lite väl "extrem" om man inte är van vid såhär lite kolhydrater. 
Jag äter som vanligt 6 måltider per dag.
jag kommer att göra en youtube video om vad jag äter under en hel dag! Håll utkik!
 
Inte så mycket variation på detta men kommer nog kasta om måltiderna lite ibland, dock vill jag alltid ha min gröt på morgonen för att hålla blodsockret på en jämn nivå hela dagen. Jag blandar alltid mitt proteinpulver med bara vatten, blir mindre kalorier då. Kommer även att använda oljorna från YOR HEALTH på kroppen och att dricka. Skyndar på processen. Den här dieten ska jag köra strikt i 5 veckor nu. Jag kommer att ha en cheatday i veckan men kommer då bara äta bröd potatis och massa kött. Det får inte spåra ur som det har gjort förut.
 
Nyckeln till viktnedgång är att äta en bra frukost. Bröd är tomma kalorier kan jag tycka. Direkt jag ätit en dålig frukost känns det i kroppen att den går på tomgång. Gröt är helt fantastisk! Den hjälper dig att gå ner i vikt och är bra för ämnesomsättningen.
 
 
 
 

Få långt och lyxigt hår hos Hairtastic!

DATUM: 2017-03-23 / TID: 11:10:00 | KATEGORI: Allmänt
Ni får 20% rabatt på allt hos www.hairtastic.se om ni uppger "vår2017"! Mitt hår är helt OTROLIGT tjockt och fylligt! Jag har själv en hel del längd på det men i torsdags var jag hos @hairtasticab och satt i ENDAST 100 slingor 50 cm i löshår supreme! Förut behövde jag 160 slingor för att det skulle se naturligt ut. Aldrig varit med om så tjock hår som detta! NI vet att jag endast rekommenderar det bästa till er! Jag rekommenderar med stort hjärta att gå till @hairtasticab och fixa erat hår! Grym service och bemötande! Från mig till er ❤ #longhair #supreme #hårförlängningstockholm #curlyhair #hair #hairtastic
 
 

Hur man vinner farmen, steg för steg!

DATUM: 2017-03-21 / TID: 17:53:00 | KATEGORI: Allmänt
Hade jag vetat vad farmen egentligen går ut på så hade jag med nästan säkerhet vunnit alltihop till 110%. Men det var svårt för mig eftersom jag aldrig hade sett farmen innan och hade inte den blekaste aning om vad jag gav mig in i, vad som komma skall. Det ser så lätt ut på tv, väldigt enkelt. Dessutom är det lätt åtakommit att sitta och dömma oss som var där efter vad TV4 visat men jag ska försöka hjälpa er ändå!
 
 
 
Jag vet inte om jag vill ge ut mina bästa tips för jag vill ju inte att vem som helat vinner Farmen 2018 haha! Men jag kommer att ge er lite tips ändå!
 
 
*"Vänd kappan efter vinden" Håll alltid med föregående talare. Det är viktigt att alltid vara på allas sida och aldrig hålla någon specifik om ryggen, men låt dem tro det.
 
 
*Gå mot personangrepp. Det är viktigt att alltid poängtera andras ålder och hur dem ska bete sig så att det passar dig. Utseende är viktigt, är du avendsjuk på hur någon ser ut, låt dem veta på vilken nivå det är.
 
 
*Arbeta bara när någon ser. Vi vet ju att det inte är viktigt att anstränga sig och gör bara bra ifrån dig när någon ser dig. Du kan komma långt på att vara lat.
 
 
*Gör löjliga sånger om dem du inte gillar. Ska bl.a innehålla orden "offerkofta".
 
 
*Skyll på att alla andra inte arbetar så att du själv går säker.
 
 
 
SIST men inte minst, vill du verkligen vinna, var en bra människa. Gör din grej och bry dig inte om vad andra säger om dig. Farmen kommer att vara din verklighet i många veckor men låt inte dem andra tro att du inte är älskad. Du har många människor som uppskattar dig och kommer att uppskatta det du åstakommit på gården. Låt ingen bestämma ditt värde! Dock får ni ta detta med en nya salt, för kom ihåg tråkiga människor vill ingen se på. Ha det bra puss på er 
 

Min födelsedag är snart! Typ glömt bort!

DATUM: 2017-03-02 / TID: 17:48:20 | KATEGORI: Allmänt
Hej allihopa! 
 
Kom på idag att jag vill hyra en lokal till min födelsedag ihelgen! Jag fyller år på söndag. Dock är jag ju lite sent ute så jag har hyrt en bar tills nästa fredag (10e mars) så man hinner planera lite! Kanske fixar en vimmrlfotograf också, blir kul! Kommer att skapa ett event ikväll och bjuda in folk! 

Min träningsmotivation är sjuk just nu! Det går upp och ner ibland för mig men just nu är dem bra. Igår var jag på bodypump i 45 min sedan GRIT direkt efter i 45 min. Svetten sprutade och det kändes bra och misstänkte att jag skulle ha extrem träningsvärk idag och yes det har jag, speciellt i brösten för jag tränar aldrig bröst pgr av implantaten! Haha.. 
 
Idag blev det 30 min spinning och sedan 45 min body pump.  Utöver träningen går maten bra också. När jag var yngre hade jag problem men maten, antingen var jag överviktig eller pinnsmal. Alltid haft en konstig relation till mat. Tills nu för nu har jag hittat en bra balans i min kost. Ibland festar jag men det går ändå frammåt för mig eftersom jag tränar hårt på veckorna och äter aldrig skräpmat. Inte när jag är full eller bakis vilket är skönt. När jag äter dålig mat känner jag mig smutsig inombords och dålig energi! Det är ju klart jag älskar socker osv men har det under kontroll nu iaf! Kämpar järnet. Puss på er hälsningar Linnea
 
 

Helvete

DATUM: 2017-02-28 / TID: 19:43:33 | KATEGORI: Allmänt
ÄNNU EN VINST IDAG men även en förlust..

Okej! Jag åkte ut igen idag! Vad är det som händer egentligen? Efter nästan 5 veckor (??!) På torpet gick vi in till tinget och som jag önskade dock dem andra se oss sen fick vi bege oss iväg. Nu i efterhand har jag hört hur mycket dem andra pratade om oss och bl.a mig, att de ville att jag skulle komma in för att det förmodligen hade (de hoppandes på) att det skulle bli triangeldrama! Tänk om? Haha det kommer vi aldrig få reda på tyvärr! Tycker också att det är sjukt synd att jag förlorade i yxan. Har aldrig i hela mitt 20 åriga liv huggt igenom en stor stock så detta var första gången. Allt handlar om teknik och idag var tyvärr min teknik inte den bästa. Men jag var inte långt efter! Höll så hårt i skaftet att det blödde i mina händer efteråt. Kändes som om jag skulle yxa ihjäl någon faktiskt. Ville så gärna vinna, ville ingenting mer i världen än att gå vidare! Helvete. Har ju kämpat sönder varje dag typ.

För att sammanfatta min tid över lag!

Vecka 1 på farmen: Jag tävlar mot Alexander och vinner. Jag är årets första storbonde (kom en tår)

Vecka 3 på farmen: Jag tävlar mot Bettan i tinget husförhöret. Jag förlorar. Åker "ut"

Åker direkt till torpet efter det.

(Vecka 4 på farmen)
Dag 2 på torpet: Blir tävling mot Jocke, jag väljer spiken. Jag vinner


(Vecka 6 på farmen)
Vecka 3 på torpet: Jag röstas ut att tävla mot Stina. Jag förlorar hon vinner men hon ger mig sin plats (sjukaste jag var med om)


(Vecka 7 på farmen)
Vecka 4 på torpet: Jag röstas ut igen och tävlar mot Tommy i Ämbaret. Jag vinner


Vecka 8 på farmen: Jag, Sara-Marie och Bettan kliver in på tinget. Vi visar oss på tinget.

Vecka 8 och 1 dag: Det blir tävling. Jag Bettan och Sara-Marie tävlar i vedstapling. Jag och Bettan vinner. Sara-Marie förlorar.

Nu är det en till tävling. YXAN! Jag och Bettan möts. Jag förlorar och Bettan åker tillbaka till farmen!

4 vinster och 3 förluster för Linnea iår!

YEEEEEESSSSS men är ni säker på att jag är ute? Jag kanske kommer tillbaka igen. De kommer aldrig bli av med mig! Jag kommer att slutligen  ta över hela gården alla får åka hem Hahahahahahagahagahahaha!!!!!!

I like 6

DATUM: 2017-02-23 / TID: 22:55:41 | KATEGORI: Allmänt
Heej allihopa! Det händer mycket nu och det är så roligt! 
 
Jag är ju väldigt spontan av mig så i måndags kom jag på att jag ville utbilda mig till nagelteknolog. Sagt och har gjort kl 9 på tisdag började jag kursen! Dock hade kursen startat 30 januari men dem hade bara gjort det teoretiska så jag ska plugga ikapp på egen hand nu. Väldigt mycket men det klarar jag easy. Mitt mål är att starta eget företag sen! Så den 25e april kommer jag att ha mitt diplom! Jag kommer att behöva 10 st nagelkunder som jag kommer ta reducerat elevpris till för att kunna slutföra mitt diplom kommande månad! Vet ni med er att ni vill ha snygga naglar kan ni ju skriva på fb insta eller liknande! 
 
Just ja! Jag fick en intousion i tisdags att jag måste in på Coop och köpa något. När jag står i kassan känner jag på mig att jag måste köpa en trisslott! Väljer en på känn och går sedan ut o h sätter mig i bilen. Skrapar fram tre lika 10k. Sedan x2. Kollar 100 ggr om om det verkligen stämmer att jag vann 20 lax?!!!! Helt sjukt jag som aldrig köper lotter. Började gråta blev så glad! Det går så bra nu för mig, ny lägenhet, utbildning och så detta! Är väldigt tacksam för allt! 
 
Åter till torpet! Ska göra ett inlägg sen som sammanfattar min tid på torpet mer ingående.  I tisdags tävlade jag IGEN! 3dje gången på torpet nu såklart. Snacka om dålig energi dem andra tyckte fortfarande jag inte förtjänade min vinst och att den andre la sig. Haha ska berätta ännu mer för er vad dem andra skriver åt mig och säger åt mig i efterhand. Ni kan se avsnitt 13 här TV4 Play: Torpet del 13 http://www.tv4play.se/program/link?video_id=3787673 
 
Var nog allt, kärlek till er! 
 
 
 
 
 
 

Sjukt grym deal till er!

DATUM: 2017-02-16 / TID: 22:36:42 | KATEGORI: Allmänt
Nu kan man fortsätta sin karriär som ryggkliare. Jag är GRYMT impad av lbeautyb's arbete! Eftersom jag är så schysst med er för jag jag tycker om er så har jag fixat en grym deal åt er! Istället för 650 får ni ett nyset naglar för 550 kr om ni uppger "Linnejha" vid bokningen! 💋 Ni kan boka via #timecenter och länk finns i ->lbeautyb<- bio! Kramisar 🙏❤ LbeautyB på instagram checka in henne! 
 

Tårar på torpet ikväll

DATUM: 2017-02-13 / TID: 18:49:21 | KATEGORI: Allmänt
 Jag är norrlänning från början och kommer från Gällivare men är numera Stockholmsbo. Här
kommer ni kunna ta del av allt
som innefattar mitt liv!

- Farmen 2017 deltagare. -Bellange@2Agency.se