Farmen 2017

DATUM: 2016-12-27 / TID: 17:47:00 | KATEGORI: Allmänt
Hej!
 
De flesta vet nog om att jag ska medverka i farmen 2017! Woho det kommer bli så kul! Jag kommer göra ett till inlägg sen när jag orkar om det men nu är jag så trött och slut efter helgen. Har sovit från igår tills nu och är lika risig som innan 😅 Har inte festat på 7-8 veckor så kanske därför eller så kanske jag börjar bli gammal? Hah nej 😉 Nu ska jag packa alla grejer ta en dusch och förbereda mig inför imorgon. Åker ner mot Stockholm kl 6 imorgon bitti. Tar väll 13 timmar att köra. Lätt avklarat!
 
Ha det bäst mina vänner ❤
 
 

Uppdaterar er!

DATUM: 2016-12-24 / TID: 12:55:00 | KATEGORI: Allmänt
Hej! Måste skriva ett inlägg nu och uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv. Just nu så är jag med pappa hos farmor och farfar och ska vara här under dagen. Jag är i Gällivare för er som missat det! Det känns sjukt bra att vara tillbaka i sina hemtrakter. Jag har fått ett helt annat perspektiv på det här samhället nu. Innan jag flyttade så var ju detta min värld, man visste ju inte så mycket bättre. Nu har jag verkligen insett att det här är bara en liten smula av allt! Kanske lite rörigt men ni förstår säkert innebörden av det jag försöker berätta. 
 
Nåväl imorgon tänkte jag dra på mig discobyxorna! Varit nykter nu i 7 veckor pgr av deffen (formen har blivit bättre) men dags att bryta mönstret nu. Ska bli grymt kul att träffa alla man saknat också. Hunnit med en hel del lunchdejter under veckan jag varit här och jag svär jag hade kunnat skriva en hel bok efter mitt år om stockholmsbo, nya äventyr varje dag! 
 
På tisdag- onsdag åker jag ner tillbaka till sthlm. Jag köpte en lägenhet förra veckan. Kan säga att jag är så lycklig just nu. Allt går så bra och jag har riktigt bra flow i livet, det stryker mig medhårs, i like it! En helt ny 2a så den är superfräsch. Beställt möbler och lite grejer som förhoppningsvis kommer ner nästa vecka så ska fixa och dona i lägenheten. 
 
Förresten ni måste ju spana på min snap, ni vill inte missa detta! Heter Linnejha där som allt annat ❤
 
HA DET BÄST MINA VÄNNER!!!! 
 
Photo by Alice X
MUA by Saga Jernberg
 

Jag börjar om på ny kula - helt!

DATUM: 2016-12-05 / TID: 21:58:00 | KATEGORI: Allmänt
Hej!

Som ni vet har jag pratat om på mina sociala medier att jag ska börja blogga. Har inte riktigt hunnit ta tag i det försän nu. Bra va? Jag ska såklart ändra designen, tema osv. Jag har hunnit skaffa en egen domän också - Linnejha.se, det blir mer proffsigt då, som sagt hälftenb är inte ens klart än.

För er som inte vet så bloggade jag för ett par år sedan. Var väldigt driftig med bloggen och hade en hel del läsare.  Vilket var kul! Känns som om det är dags igen nu. Jag har så mycket jag vill framföra till er och känner inte riktigt att instagram och tex fb är tillräckligt, så vi kör på en blogg istället. Måste bara lära mig hur allt detta fungerar, är nybörjare på nytt!

Det här kommer bli roligt :)

 
Jag är norrlänning från början och kommer från Gällivare men är numera Stockholmsbo. Här
kommer ni kunna ta del av allt
som innefattar mitt liv!

- Farmen 2017 deltagare. -Bellange@2Agency.se